PET DOBRIH RAZLOGA DA SMUVATE BUBNJARA

„Ko je onaj lik koji se stalno druži sa muzičarima? Bubnjar!“ Iako se o njima raspredaju vicevi kao o manje zaslužnim članovima bendova (ove šale uglavnom smišljaju basisti), bubnjari važe za velike face i objekte ženske požude.
Nauka kaže da je bubnjar, svakako, pravi predstavnik kvalitetnog mužjaka! Koji su to razlozi zbog kojih bi žene trebalo da odaberu frajera-bubnjara?

 

1. Oni su vođe.
Ko bi to za njih rekao, posebno jer sede za bubnjevima u dnu bine. Ipak, oni su ritam i energija benda. Bez njihovog liderstva teško da bi bilo harmonije. Precizni su i skloni perfekciji kako na bini, tako i u životu. Ima li pametnijeg odabira nego da se prepustite muškarcu koji zna da vodi, ali i da prati?!

 

2. Oni su vrlo inteligentni.
Psiholozi sa instituta u Karolini, ustanovili su da postoji veza između ritma i pameti. Po njihovom mišljenju, svako ko ima izraženi osećaj za ritam, ima i veći koeficijent inteligencije. Pamet je oduvek bila privlačna, ali je i osećaj za ritam ono što obezbeđuje kvalitetan seksualni život. Bubnjar, na sreću, ima „dva u jedan“!

 

3. Oni su čvrsti momci-otporni na stres.
Kako je pokazala jedna oksfordska studija, bubnjari luče više endorfina nego drugi muzičari. Otporniji su na bol i stres, i u velikoj meri miroljubiviji od ostalih (zahvaljujući hormonu zadovoljstva). Tolerantan muškarac, otporan na stres, ređi je i od pojave belog afričkog nosoroga u sred Šumadije. Imunitet im je jači, ređe oboljevaju od infekcija i nisu skloni depresivnim stanjima.

 

4. Imaju odličnu kondiciju!
Nauka kaže da je kondicija profesionalnog bubnjara jednaka uspešnom sportisti. Pri sviranju, koristi veliki broj mišića, što zahteva ozbiljnu psiho-fizičku pripremu. Kad sve to radi za bubnjevima, kakav je tek kad... hmm... na primer, kosi travu, kreči kuću ili usisava?!

 

5. Odlični su ljubavnici!
Još jedna dobra karakteristika, najbitnija ženama, jeste njihova sjajna koordinacija. Bubnjar zna kako da koristi svoje ruke i šta će sa njima u svakom momentu. Odlično se snalazi u više istovremenih radnji. Nauka im je zato dodelila visoko mesto na lestvici uspešnih ljubavnika.
Napominjem, sve navedeno kaže nauka. Ja ne kažem ništa... Zabavljam se sa pevačem.

Autor teksta: Janja Rešćanski, izvor: lookerweekly.com

 

Podeli/ šeruj

Facebooktwitter
Facebooktwitter
Posted in Bubnjevi, instrumenti, novosti, saveti, zanimljivosti and tagged , , , , , , , , , .

3 Comments

 1. Evo, ja kao zena bubnjar, sam se izbila na ovaj tekst, a i ja imam sve ove karakteristike, hehehe. Mozda sledeci put da napises tekst o bubnjarima koji nije samo o muskarcima, znas, ima i nas zena muzicara, ili nisi to skontala? 🙂 Pogotovo jer ovo nije neki tabloid sajt, ocekivala sam vise od Vas. Srdacan pozdrav.

  • Priča nam je simpatična pa smo je objavili ovde, uz navođenje izvora teksta. Ništa sporno, pisaćemo svakako i o damama za bubnjevima- dobar predlog!
   Uvek očekujte više od nas.
   Srdačan pozdrav i Vama, Ženo Bubnjarko!
   R L RR L R LL…

  • Lažu. Ništa od toga, naprotiv, smotan sam, slabić, introvert bez konde, osjetljiv, a seks ako i uleti više nema ponovo koliko sam “dobar”. Najčešće i zaspimo usred akcije koliko je dosadno. Čekkkk, pa ja sam basist!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.